Sami Kontio Challenge Esiintyjät

UutisetTiedote 14.8.2012

HARRIER -hävittäjäsimulaattori

Sami Kontio Challengessa pääsee testaamaan myös HARRIER -hävittäjäsimulaattorin. Laite sopii koko perheelle, ja tällä kertaa simulaattorissa pääsee siis kokeilemaan miltä tuntuu olla hävittäjälentokoneen kyydissä! Yhden esityksen kesto on hieman vajaa neljä minuuttia ja mukaan mahtuu 18 ihmistä yhdellä kertaa. Tervetuloa kokeilemaan!

www.simulator.fi
Tiedote 13.8.2012

Cage Riders esiintyy Sami Kontio Challengessa!

CageRiders Show on mahtava ja henkeä salpaava ajonäytös jossa voit kokea jännityksen ja vaaran, sekä mahtavat efektit ja kommentit aivan surmanajopallon vieressä. Kuskiin kohdistuu yli 5 G:n voimat ja he ohittavat toisensa kerran sekunnissa yli 60 km/h-vauhdissa. Yhteentörmäyksen vaara on todellinen... Tämä on fantastinen näytös täynnä jännitystä ja yllätyksiä.

Show on kolmiosainen ja koostuu yksin- ja kaksinajettavista osioista joissa voi aistia vaaran olevan läsnä.

Näiltä hurjapäiltä nähdään 2-3 esitystä molempina SKC:n tapahtumapäivinä.

www.cageriders.fi
Tiedote 2.8.2012
Nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä suihkuhävittäjän kyytiin muodostelmalennolle Baltic Bees -taitolentoryhmän kanssa!

Baltic Bees -ryhmän saapuessa esiintymään Sami Kontio Challenge -taitolentonäytökseen, tarjoamme mahdollisuuden 15 henkilölle kokea viiden koneen muodostelmalento-ohjelma näiden hurjapäiden kyydissä. Koneena on tsekkivalmisteinen L-39C Albatros, jonka maksimilentonopeus on 755km/h. Lento kestää n. 20 min ja kyyditettävä tulee altistumaan n. 6 G:n puristukselle, joten ihan kaikille tämä ei välttämättä sovi!

Hintaan sisältyy lennon briiffaus (in English), ruokailu, ja lento. Lisäksi lennot taltioidaan, ja jokainen saa muistoksi itselleen myös tallenteen omasta kokemuksestaan. Maksujärjestyksessä pääset myös valitsemaan paikkasi muodostelmassa, eli kannattaa toimia heti!

Hinta: 1500 Euroa (+alv), maksu heti, muodostelmapaikkojen valinta maksujärjestyksessä

Aika ja paikka: Jyväskylän lentokenttä, 16./17.8. huom. säävaraus

Rajoitukset: Vain yli 16-vuotiaille, alaikäiset vanhempien suostumuksella, ei yli 105-kiloisille.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: piia.soilamaa@unlimited.fi
Tiedote 1.8.2012

Taitolentotaivaan kansainväliset huippunimet kokoontuvat toistamiseen Suomenmaalle. Tarjoamme ketterimmät taitolentokoneet, korkeutta 10 metriä, mittarissa 360 km/h ja 10G:n murskaavat voimat.

Tätä kaikkea on luvassa, kun tapahtuma polkaistaan vauhtiin Jyväskylässä lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.8.2012. Lentonäytöksessä tullaan näkemään ensimmäistä kertaa Suomessa Baltic Bees taitolentoryhmä ja heidän muodostelmalentoaan viidellä L-39 suihkuhävittäjällä. Sinullakin on mahdollisuus päästä koneen kyytiin (rajoitettu määrä) Viime vuonna tutuksi tullut Sami Kontio Challenge kilpailuosio on myös mukana.

Kilpailun ensimmäisessä osiossa lennetään pujottelurata kelloa vastaan ja tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman nopea aika sekä toiselta kierrokselta sama aika jonka kilpailija lensi ensimmäisellä kierroksella. Kolmantena osiona on 4-minuutin vapaa-ohjelma joka lennetään musiikin tahtiin savuilla ilman sääntöjä, jolloin pilotit pääsevät näyttämään mihin koneillaan oikeasti pystyvät.

Maanäyttelyssä on paikalla kilpailukoneiden ja Baltic Bees taitolentoryhmän lisäksi Suomen Ilmavoimat. Tarjolla on lisäksi lentokonesimulaattoreita ja muuta nähtävää. Paikalla on tutustuttavana myös aito Formula 1 auto jolla moottoriurheilutapahtumia ja elämyksiä järjestävä Ultimate Driving suorittaa näytösajoja!

Joten nokka kohti Jyväskylää elokuun puolessa välissä kokemaan koko perheen extremetapahtuma niin maalla kuin ilmassa.
Tiedote 1.8.2012

Sami Kontio Challenge aikataulu julkaistaan viikolla 32.
Tiedote 31.7.2012

Lipunmyynti aloitettu

Sami Kontio Challenge pääsyliput nyt saatavilla ennakkoon Menolipusta. Tarkemmat yksityiskohdat kuinka voit hankkia pääsylipun, LIPUT -sivulla.