Sami Kontio Challenge Esiintyjät

Kävijäinfo
Kiellot ja rajoitukset

Tapahtumaan ei saa tuoda lasipulloja ja metallitölkkejä, avaamattomat muovipullot sallitaan. Alkoholipitosia juomia ei tapahtuma-alueelle saa tuoda ollenkaan. Huumeet, räjähdysaineet, ilotulitteet, soihdut, ampuma- ja teräaseet ei myöskään saa tuoda tapahtuma-alueelle. Suoritamme jokaiselle turvatarkastuksen sisäänpääsyn yhteydessä. Aluelta löytyy myös narikka, johon voi jättää tavaroita tapahtuman ajaksi.


Turvallisuus ja ensiapu

Ensiapupisteen lisäksi alueella on myös jatkuva ambulanssipäivystys. Tapahtumassa ylitetään ajoittain meluraja - myynnissä on korvatulppia yleisölle.

Muita lisäohjeistuksia ja tietoa päivitetään lähiaikoina.


Bussikuljetukset Tikkakoskelle Sami Kontio Challenge -tapahtumaan

Tapahtumaan on järjestetty bussikuljetus. Jyväskylän Liikenne ajaa Jyväskylän matkakeskukselta Tikkakoskelle klo 9:30, 10:30 ja 11:30. Paluukyydit klo 17:00, 18:00 ja 19:00. Edestakaisen lipun hinta on 10 euroa Kyytiin voi ilmoittautua ennakkoon numerossa 020 742 5800

Pysäköinti

Tapahtuman yleisöpysäköintiä varten on käytössä Lidlin keskusvaraston parkkialue. Saapuminen 4-tieltä normaalisti lentoaseman liittymästä, jonka jälkeen opastus parkkialueelle.

Muita lisäohjeistuksia ja tietoa päivitetään lähiaikoina.